Social

#premier victor ponta #victor ponta #plagiat victor ponta #cercetare victor ponta

Victor Ponta poate rasufla usurat! Nu va fi cercetat pentru plagiat

Premierul Victor Ponta a primit o veste foarte buna luni dupa-amiaza. Magistratii de la Curtea Suprema au decis ca Victor Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat.

Plangerea fusese inaintata de Mihail Neamtu, Adrian Papahagi si Augustin Ofiteru si cereau sanctionarea premierului Victor Ponta pentru plagierea lucurarii sale de doctorat.

Decizia Curtii este definitiva si a fost luata in urma unei expertize realizate de Oficiul Roman pentru Drepturi de Autor.

Victor Ponta a fost acuzat de plagiat anul trecut. Cei trei reclamanti sustineau ca Ponta a plagiat 113 din cele 292 de pagini ale lucrarii sale de doctorat, "Raspunderea in dreptul international umanitar".

Teza de doctorat a fost publicata de Victor Ponta in anul 2010 si a avut coordonator pe Daniela Coman.

Mihail Neamtu a declarat ca este nemultumit de deciza Curtii Supreme si ca intentioneaza sa dea in judecata Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor. "Intentionez sa dau in judecata ORDA, care este instanta care a oferit expertiza pe acest plagiat si care se afla in directa subordonare a Guvernului. In niciun caz procesul privind plagiatul lui Victor Viorel Ponta nu se termina aici", a declarat Mihail Neamtu.

Sursa foto: arq.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea