Social

#referendum #victor ponta #declaratie victor ponta #demitere basescu #referendum 2012

Victor Ponta: Nu vom organiza un alt referendum

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la sediul USL, ca nu se va organiza un nou referendum. Totodata, el s-a aratat multumit de rezultatul acestei consultari populare, care, in viziunea sa, s-a desfasurat absolut corect.

"Nu, nu vom organiza alt referendum, s-a organizat un referendum, opt milioane de romani au votat impotoriva lui Basescu, de cate ori sa face referendum? Lucrurile sunt foarte clare, Basescu nu mai reprezinta pe nimeni.(...) Prin votul de ieri, domnul Traian Basescu nu mai are niciun fel de legitimitate si nu mai reprezinta pe nimeni", a spus Ponta.

"Probabil va sta la Cotroceni, va avea masini, vile, si pe cativa profitori din jurul lui care il vor indemna si il vor lauda in continuare. Dar, pentru poporul roman, Traian Basescu a incetat sa mai fie un lider de ieri seara, cand, in modul acesta rusinos, smecheresc, incerca sa se agate de putere", a adaugat premierul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea