Social

Victor Ponta, "Micul Titulescu", este noul presedinte PSD

Rasturnare spectaculoasa de situatie. "Micul Titulescu" a iesit invingator in cursa pentru sefia PSD, dupa ce, initial, Mircea Geoana parea sa fie castigatorul. Ponta a obtinut 856 de voturi, in timp ce Geoana doar 781. Noul secretar general al PSD este vechiul secretar general, Liviu Dragnea .

PSD are un nou presedinte. Iar numele sau este Victor Ponta.  Cel supranumit "Micul Titulescu" l-a invins in finala pentru sefia partidului pe Mircea Geoana la capatul unui congres ce a tinut mai mult de 17 ore. Imediat dupa aflarea vestii, o mare parte a salii s-a indreptat spre noul ales, in timp ce din difuzoare a inceput sa cante " Oda Bucuriei". Flancat de mentorul sau politic, dupa cum l-a descris in mai multe randuri - Adrian Nastase, Ponta s-a pupat cu toti cei care i-au iesit in cale. Socrul sau, senatorul Ilie Sarbu, radia de fericire si la fel si doamna Ponta.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea