Social

#Victor Ponta Tony Blair #Victor Ponta coruptie #victor ponta dna #victor ponta

Victor Ponta, inca un dosar de coruptie. “Se vehiculeraza numele lui Tony Blair”

Victor Ponta a fost citat la DNA Ploiesti, intr-un nou dosar penal, fiind suspectat de folosirea influentei pentru obtinerea de foloase necuvenite, conform Realitatea TV.   Este al doilea dosar in care Victor Ponta este acuzat de coruptie!


Fostul premier ar fi primit o suma de bani pentru a sprijini la alegerile parlamentare din 2012 un anumit politician, pentru ca acesta sa candideze intr-un colegiu in care ar fi avut sanse sa castige, au precizat sursele citate. Fostul premier Victor Ponta a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, de catre procurorii DNA, sub acuzatiile de folosire a influentei ori autoritatii în scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite si complicitate la infractiunea de spalare de bani.

 

Ponta a mai fost audiat la DNA Ploiesti in luna aprilie a acestui an, cand a fost citat ca martor in dosarul in care deputatul Sebastian Ghita a fost trimis in judecata pentru santaj, dare de mita si folosirea de informatii nedestinate publicitatii alaturi de sefi din politie si parchete.

La audieri a fost chemat si Sebastian Ghita.

“Nu vreau sa  va spun cum ma simt cu al patrulea sau al cincilea dosar. Din ce estimez eu.. da, am fost citat, eu azi sunt chemat si la Inalta Curte. Din ce am inteles eu e vorba de intalnirea dintre Tony Blair si Victor Ponta, din 2011,  se vehiculeaza numele lui Blair", a declarat Sebastian Ghita la sediul DNA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea