Social

#victor ponta #guvern victor ponta #guvernul usl

Victor Ponta: Basescu va face tot ce poate sa schimbe Guvernul USL inainte de alegeri

Premierul Victor Ponta sustine ca presedintele Traian Basescu va face tot ce-i sta in putinta pentru a schimba Guvernul USL inainte de alegerile parlamentare din decembrie. Ponta spune insa ca incercarea lui Basescu se va solda cu un esec.

"Basescu va face tot ce poate pentru a schimba Guvernul USL, pentru ca pentru a ramane la butoanele puterii are nevoie si de guvern, dar din discutiile pe care le-am avut cu grupurile parlamentare sunt convins ca nu va reusi. Este normal sa incerce, dar nu va reusi", a spus Ponta, la Antena 3.

El a precizat ca nu este dispus sa ii permita sefului statului sa se implice in activitatea guvernamentala si ca perioada de "pace" va depinde de acesta.

In alta ordine de idei, presedintele PSD a declarat sambata, la Murighion, ca USL va castiga circa 60% din mandatele din viitorul Parlament.

"In mod sigur - si nu am dorinte extra-optimiste - pe tot ceea ce am facut, ca am luat practic colegiu cu colegiu, USL va avea in jur de 60% din mandate. Asta e foarte clar", a declarat Victor Ponta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea