Social

#plagiat #acuzat #victor ponta

Victor Ponta, acuzat de plagiat

Premierul Victor Ponta este acuzat de plagiat in doua articole aparute in publicatiile Nature si Frankfurter Allgemeine Zeitung. Autorii articolelor sustin ca au "accesat" documente prezentate de o "sursa anonima" indicand faptul peste jumatatea din teza sa de doctorat despre Curtea Penala Internationala ar contine texte copiate.

Victor Ponta a sustinut marti dimineata o conferinta de presa in care a prezentat jurnalistilor lucrarea sa de doctorat, dandu-le totodata asigurari ca nu este vorba de plagiat.

"La drept, e mai dificil sa inventezi lucruri, trebuie sa scrii despre institutii care exista deja(...) Mai mult, cel caruia sunt acuzat ca i-am plagiat lucrarea este cel care a scris o prefata extrem de elogioasa la lucrarea mea de doctorat(...) In bibliografie sunt profesori cunoscuti de la Facultatea de Drept. In urma cu zece ani habar nu aveam ca o sa ajung prim-ministru si Traian Basescu o sa imi insceneze toata chestia asta", a spus Ponta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea