Social

Victor Piturca si FRF au incheiat relatiile contractuale

Victor Piturca nu mai este antrenorul Nationalei de fotbal a Romaniei, oficial. Directorul general al FRF , Ioan Lupescu , a declarat, astazi, ca rezilierea contractului fostului selectioner al echipei nationale, Victor Piturca , s-a finalizat iar Federatia Romana de Fotbal a virat deja in contul tehnicianului suma de 300.000 de euro.

Fostul selectioner a semnat hartia prin care incheia relatia contractuala cu Federatia, acceptand astfel oferta de 300 de mii de euro venita din partea oficialilor fotbalului romanesc.

“Rezilierea contractului s-a oficializat. In momentul de fata Victor Piturca nu mai are nici o legatura contractuala cu Federatia Romana de Fotbal", a declarat Lupescu, citat de Evenimentul Zilei.

Directorul federatiei a adaugat faptul ca nu a avut nici pentru o clipa indoiala ca fostul conflict izbucnit intre Piturca si FRF nu s-ar putea rezolva pe cale amiabila , sustinand faptul ca intre el si fostul antrenor al Nationalei a existat si va exista o relatie foarte buna.

Conform Evenimentul Zilei, Comitetul Executiv al FRF a decis la 9 aprilie rezilierea contractului selectionerului Victor Piturca dupa ce prima reprezentativa a pierdut aproape toate sansele de calificare la Cupa Mondiala din 2010. FRF, prin vocea lui Ioan Lupescu, i-a propus initial lui Piturca 250.000 de euro pentru rezilierea contractului, suma care a fost refuzata de tehnician, ajungandu-se astfel la 300.000 de euro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea