Social

Victor Piturca a anuntat lotul pentru Campionatele Europene

Antrenorul nationalei Romaniei de fotbal, Victor Piturca, a anuntat miercuri lotul pentru Europenele din iunie, echipa urmand sa plece la sfarsitul acestei luni in ultimul cantonament inainte de campionate, care va avea loc la Clubul de Fotbal de la Mogosoaia.

Surprinzator, printre cei prezenti se afla si jucatorul lui Inverness, Marius Niculae , care nu a jucat niciun meci in preliminariile de la Euro. Atacantul a revenit la lot, dupa aproape doi ani de absenta, in meciul amical disputat impotriva reprezentativei Rusiei, unde a jucat o repriza si a marcat un gol.

Astfel, jucatorii din campionatele externe anuntati astazi de Piturca sunt: Cosmin Contra (Getafe), Gabriel Tamas (AJ Auxerre), Stefan Radu (Lazio Roma), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Florentin Petre (TSKA Sofia), Paul Codrea (AC Siena), Razvan Cocis ( Lokomotiv Moscova ), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Adrian Mutu (AC Forentina), Ciprian Marica (VfB Stuttgart), Daniel Niculae (AJ Auxerre) si Marius Niculae (Inverness), informeaza site-ul oficial al , cu exceptia lui Dani Coman care s-a casatorit la sfarsitul saptamanii trecute. Acestia sunt : Bogdan Lobont (Dinamo), Marius Popa (Poli Stiinta Timisoara), (Rapid), Dorin Goian (Steaua), Sorin Ghionea (Steaua), Cosmin Moti (Dinamo), Mirel Radoi (Steaua), Ovidiu Petre (Steaua), Nicolae Dica (Steaua), Banel Nicolita (Steaua), Adrian Cristea (Dinamo), Florin Bratu (Dinamo) si (CFR Cluj), urmand ca Piturca sa hotarasca pe 22 mai care dintre ei vor fi prezenti la Euro.

Dintre cei 26 de jucatori, selectionerul Romaniei va alege 23 pentru participarea la Euro, numar maxim admis de UEFA.

Delegatia tarii noastre va pleca spre Saint Gallen (Elvetia) la 2 iunie, la ora 11.30, de pe aeroportul International Henri Coanda.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea