Social

Viata e scumpa si-n telenovele

Fata rea din telenovela Secretul Mariei de pe Antena 1 a incercat, intr-o secventa pe care am vizionat-o recent, sa o omoare , dind drumul la gaze, pe fata buna din Secretul Mariei.
Dupa care, pac, i-a dat cu o vaza-n cap si iubitului fetei bune din Secretul Mariei. Pina aici nimic nelinistitor, doar astea sint lucruri perfect normale intr-o telenovela, fie ea si de pe Antena 1. Partea anormala s-a vazut insa de-abia dupa ce baiatul dintr-o reclama la o pasta de dinti a intrat in casa in care avusesera loc tentativele de crima si s-a prins, dupa mirosul de gaz, ca acolo se petrece ceva nasol.
Pentru ca, dupa ce s-a prins, in loc sa sparga usile camerelor in care erau incuiate cele doua victime , a inceput sa se foiasca. Mult, aiurea si fara sens.
Pina la urma, evident ca a spart si usile, ca altfel n-avea cum sa-i scoata de-acolo pe nefericitii aia doi, dar nici de data asta lucrurile nu s-au desfasurat tocmai corect. Fiindca fata cea buna, o data luata-n brate de salvator, desi am inteles ca statuse mult in camera de gazare, s-a trezit imediat si a inceput sa si vorbeasca. Baieti, lasati vrajeala, mai bine spuneti adevarul: ca fata cea buna nu inhalase decit un pic de gaz, fiindca pe vremurile astea sarace, cind intretinerile sint atit de mari, nici macar personajele de telenovela nu-si permit sa faca risipa de combustibili .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea