Social

#studenti #viata de student #viata mai usoara #graduo.ro

Viata de student devine mai usoara

Esti in mijlocul pregatirilor pentru sesiunea urmatoare? Ai proiecte de predat, cursuri de completat, bibliografie imposibil de gasit si referate de scris intr-un timp record? Balansezi un job la care trebuie sa ajungi in fiecare zi odata cu frecventarea facultatii?


Vestea buna: nu esti singurul. Tirania timpului, cronica in lumea moderna, si accesul dificil la resursele necesare sunt problemele comune studentilor din orice domeniu.

Vestea si mai buna: beneficiile lumii moderne sunt cele care te pot ajuta. Iar acestea sunt, evident, prezente tot in mediul online.

Accesul permanent la proiecte variate: carti, cursuri universitare scanate sau tehnoredactate, referate, seminarii, laboratoare, documentatii, materiale utile, totul disponibil la orice ora, la un click distanta. Informatii verificate si clasificate la nivel de universitate, specializare, an, materie, profesor de curs, autor si multe altele. Suna prea bine pentru a fi fi adevarat? Ei bine, nu este.


Graduo.ro te ajuta sa inveti

De curand, a fost lansata si la noi o noua platforma online ce functioneaza ca o librarie virtuala pentru materiale universitare. O poti gasi la adresa www.graduo.ro si reuneste, in mediul, online, o comunitate unde se intalnesc creatori, distribuitori si utilizatori de proiecte, referate sau cursuri, constienti ca timpul si resursele sunt valoroase. Platforma functioneaza foarte simplu: cei care incarca materiale ce pot interesa cat mai multi utilizatori pot obtine credit pentru a descarca alte proiecte utile sau bani. Cei care descarca economisesc timp pretios si resurse.


Beneficii instant pentru cei care downloadeaza documente


Informatia este credibila, calitatea documentelor fiind verificata de moderatori, iar previzualizarea materialelor confera siguranta utilizatorului ca va beneficia de un material util. Timpul investit este sensibil diminuat, platforma avand un motor de cautare usor de folosit si filtre ce faciliteaza identificarea rapida si sigura a resurselor online necesare.


Beneficii pentru cei care uploadeaza materiale universitare

Proiectele de calitate iti poti aduce bani. Studentii constiinciosi ce contribuie la incarcarea materialelor sunt astfel motivati sa elaboreze proiecte si referate cat mai bune, sa participe la cat mai multe cursuri si sa noteze informatiile cat mai corect si complet. Studentii sunt, practic, incurajati sa invete.

Lucrurile functioneaza foarte bine pentru ca libraria online are deja peste 13.000 de utilizatori si contine lucrari provenind din 110 universitati din Romania, documentand peste 50.000 materii. Utilizatorii beneficiaza de asistenta de luni pana vineri, intre orele 9.00 - 18.00, prin intermediul adresei de email: office@graduo.ro si prin apelarea numarului de telefon 0733 580 087.

Nu vrei sa renunti la viata sociala? Nici gand. Graduo.ro este o platforma interactiva care asigura un sistem de ratinguri si comentarii. incarci materiale bune in mod frecvent, devii o persoana de incredere si munca ta este recunoscuta de intreaga comunitate online.

Nu ne indoim ca, in curand, o astfel de librarie online va deveni un adevarat ghid pentru cercetarea academica si profesionala.

Viziteaza //www.graduo.ro/ pentru a te convinge!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea