Social

#vacanta #cort #delta_dunarii

Vezi unde mai ai voie sa mergi cu cortul in Delta

Instalarea corturilor, cu exceptia locurilor de campare autorizate, este interzisa in Delta Dunarii , de mai bine de o luna, atentioneaza Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

Ca urmare a conditiilor hidrometeorologice nefavorabile din iulie si avand in vedere prognoza pentru perioada imediat urmatoare, Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii a anuntat ca in perimetrul rezervatiei este interzisa instalarea corturilor in afara locurilor de campare autorizate, amenajate si dotate corespunzator cerintelor igienico-sanitare, masura urmand sa se mentina pe o perioada nedeterminata , scrie Romania Libera.

Spatiile de campare autorizate in Delta Dunarii sunt campingul "Delfinul", din Sfantu Gheorghe , campingul "Campoeuroclub Partizani", din comuna Partizani, si tabara pentru tineret din Sulina.

De asemenea, locatiile autorizate care ofera cazare doar la vile, casute si cabane sunt satul de vacanta "La Eden", Gura Portitei, complexul turistic Tatanir, din comuna Chilia Veche.

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea