Social

#turism #romania #brand

Vezi noul slogan si logo turistic al Romaniei

Noul brand turistic al Romaniei va fi lansat oficial joi, la Expozitia Mondiala de la Shanghai, in prezenta ministrului Turismului, Elena Udrea, dar anumite informatii au fost deja dezvaluite presei de surse din minister.

Astfel, Impactnews a aflat ca noul slogan turistic al Romaniei este "Explore the Carpathian garden" (Exploreaza gradina carpatina), iar noul logo turistic va avea ca element principal frunza, reprezentand simbolul primordial al naturii, al prospetimii si al cresterii.

Conform Impactnews, noul logo este realizat pe un fond albastru cu trimitere spre turismul balnear si de intretinere, potrivit acelorasi surse.

La luarea deciziilor se pare ca au fost avute in vedere studiile de piata si sondajele realizate de MDRT, care au aratat ca principalele produse turistice ale Romaniei sunt turismul in natura, pachetele tip city break , turismul rural, circuitele culturale, turismul activ si de aventura, turismul balnear si turismul religios.

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea