Social

#revelion #bucuresti #trafic

Vezi cum afecteaza Revelionul circulatia in Bucuresti

In noaptea de Revelion, circulatia pe mai multe artere va fi restrictionata in Bucuresti pentru buna desfasurare a evenimentelor organizate in spatii publice.

Mai mult de 600 de jandarmi vor asigura ordinea si siguranta publica in Capitalai, in perioada 30 decembrie - 1 ianuarie.

Datorita evenimentului organizat in Piata Constitutiei, circulatia rutiera va fi restrictionata pe Bulevardul Unirii intre bulevardele I.C. Bratianu si Libertatii in perioada 31 decembrie, ora 21.00 si 1 ianuarie, ora 6.00, precum si pe Bulevardul Libertatii intre Bulevardul Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie, in perioada 31 decembrie ora 23.30 si 1 ianuarie ora 2.00, potrivit Realitatea.net.

Pentru buna desfasurare a evenimentului din Piata George Enescu, circulatia rutiera in zona va fi restrictionata pe strada Franklin in perioada 29 decembrie, ora 7.00 - 1 ianuarie, ora 7.00.

Alte restrictii de circulatie vor fi impuse pe Calea Victoriei intre Piata Victoriei si strada I. Campineanu, strada Stirbei Voda, intre strada Luterana si Calea Victoriei , strada George Enescu, strada Episcopiei, strada C-tin Exarcu, strada Dem I. Dobrescu, strada C.A. Rosetti in perioada 31 decembrie ora 20.00 si 1 ianuarie ora 2.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea