Social

#vremea #zbor #autostrada

Vezi cum a afectat vremea traficul aerian si rutier

Vremea rea a anulat mai multe zboruri, iar poieiul a dus la mai multe accidente rutiere .

Din cauza vremii, mai multe aeroporturi din Europa au fost inchise. In Romania, frigul si ceata au dus la anularea mai multor zboruri.

Compania Tarom a anulat miercuri 9 curse, iar alte 19 au intarzieri intre 2 si 3 ore din cauza vremii nefavorabile, potrivit Romania Libera.

Iata lista zborurilor anulate de compania Tarom:

RO 621/622 Bucuresti - Oradea - Bucuresti
RO 631/632 Bucuresti - Satu Mare - Bucuresti
RO 271/272 Bucuresti - Atena - Bucuresti
RO 351/352 Bucuresti - Zurich - Bucuresti
RO 701/702 Bucuresti - Iasi - Bucuresti
RO 641/642 Bucuresti - Cluj - Bucuresti
RO 261/262 Bucuresti - Instanbul - Bucuresti
RO 723/724 Bucuresti - Sibiu - Bucuresti
RO 315/316 Sibiu - Munchen - Sibiu

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri o avertizare Cod galben de ninsori , vant si polei, valabila pana joi dimineata in Moldova si Carpatii Orientali si Meridionali.

Poleiul a cuprins mai multe drumuri din tara si a cauzat mai multe accidente rutiere. Politistii recomanda soferilor sa nu plece la drum decat in cazul in care este absolut necesar.

Autostrazile Bucuresti-Pitesi si Bucuresti Constanta au fost afectate alaturi de drumuri nationale din judetele Ilfov, Calarasi, Suceava, Braila, Buzau, Vrancea, Iasi si Covasna.

Administratia Nationala de Meteorologie a informat ca exista conditii de formare a poleiului si in judetele Harghita, Prahova, Dolj si Teleorman, potrivit Gandul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea