Social

#conditii meteo #1 mai #starea vremii #vremea 1 mai

Vesti proaste pentru 1 Mai. Afla cum va fi vremea!

Desi speram ca vremea sa se incalzeasca si sa avem parte de temperaturi ridicate si de soare la inceputul lunii mai, meteorologii anunta o noua schimbare: vin ploi, cu fulgere si tunete, insotite de rafale de vant.

Potrivit specialistilor, de marti ploile vor uda puternic vestul si sudul tarii, fiind posibile si caderi de grindina. De miercuri, precipitatiile se muta catre centrul tarii.

Insa acesta nu este un motiv de bucurie pentru ca ploile au toate sansele sa le strice planurile romanilor pentru zilele libere de 1 Mai. Nici litoralul, zona cea mai vizata de turisti in acest weekend, nu va fi ocolit de ploi. Din contra, cerul se anunta a fi mai mult innorat si va bate vantul. Asadar, o baie in mare in acest sfarsit de saptamana va fi cu siguranta doar alegerea celor mai temerari dintre turisti pentru ca temperatura aerului nu va atinge mai mult de 20 de grade Celsius, iar temperatura apei nu va depasi 10 grade.

Meteorologii anunta ca vom avea parte de multi nori si, temporar, de ploi pe parcursul weekendului in aproape toata tara.

Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea