Social

#vreme #precipitatii #ploi #prognoza meteo

Vesti proaste din partea meteorologilor

Chiar daca temperaturile maxime vor fi in crestere in urmatoarea perioada, sfarsitul de saptamana va veni cu o racire a vremii. Astfel, in urmatoarele zile, precipitatiile isi vor face simtita prezenta in aproape toate regiunile tarii.

Miercuri, maximele se vor incadra intre 8 si 20 de grade Celsius in regiunea Banatului. Joi, temperaturile maxime vor fi in crestere, in jur de 17-18 grade in zona Capitalei si 20 de grade Celsius in Lunca Dunarii.

Meteorologii spun ca aceste valori sunt cu 10, chiar 15 grade mai mari decat media normala pentru aceasta perioada.

Conform datelor furnizate de Administratia Nationala de Meteorologie, sfarsitul de saptamana va fi marcat de o racire a vremii, valorile maxime incadrandu-se intre 11 si 12 grade Celsius.

Vineri vor fi  precipitatii in aproape toata tara, Cerul va fi noros, se vor semnala ploi slabe, iar pe arii restranse va fi burnita. Sambata, jumatatea de vest a tarii va fi cuprinsa de precipitatii, iar duminica, ploile se vor extinde si in restul regiunilor tarii. De asemenea, prima jumatate a saptamanii viitoare va fi ploioasa si racoroasa.

 Sursa foto: bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea