Social

#prognoza meteo #polei #vremea #vant

Vesti proaste de la meteorologi!

ANM a emis o noua informare meteo, intrata in vigoare in aceasta dimineata la ora 4, de vant puternic, zapada spulberata si polei.

Informarea meteorologilor este valabila pana vineri la ora 10. In intervalul mentionat la munte vantul se va intensifica treptat, cu viteze de 60...70 km/h, iar pe creste, cu precadere in a doua parte a zilei de joi (12 ianuarie) rafalele vor depasi temporar 80 km/h, viscolind si spulberand zapada.

Intensificari ale vantului vor fi si in regiunile sud-estice, sudice si centrale, temporar cu viteze de 45...55 km/h, astfel incat zapada depusa anterior va fi spulberata.

Incepand din a doua parte a zilei de joi (12 ianuarie) va ninge in general slab cantitativ in zonele de munte si local in regiunile intracarpatice, iar spre sfarsitul noptii de joi spre vineri (12/13 ianuarie) in vestul tarii, vor fi precipitatii mixte si se va produce polei.

Mai multe detalii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea