Social

#partii romania # vacanta schi #partii #sanius #schi #zapada

Vesti excelente! Vezi unde poti schia si unde e zapada buna de sanius

Iubitorii sporturilor de iarna asteapta cu sufletul la gura vesti despre stratul de zapada depus pe partii care sa le ofere conditii bune de schi. Iar administratorii partiilor de pe Valea Prahovei anunta ca stratul de omat ajunge si la jumatate de metru, scrie Agerpres.

Astfel, weekendul acesta, la Sinaia vor putea fi practicate sporturi de iarna la Cota 2000, pe partiile de altitudine din Valea Soarelui si Valea Dorului, stratul de zapada ajungand in unele zone la o grosime de 40-50 de centimetri.

"Conditiile sunt decente, evident se poate si mai bine. (...) Toate partiile de altitudine din Sinaia sunt batute de doua zile. Recomandam insa prudenta, stratul de zapada nefiind uniform", a declarat Bogdan Falcescu, directorul Transport Urban Sinaia.

De asemenea, se va putea schia si in Busteni, pe partia Kalinderu I, insa conditiile de practicare a sporturilor de iarna nu sunt foarte bune, deoarece stratul de zapada este subtire in partea superioara a partiei.

La Azuga, in schimb, se schiaza in conditii bune pe partiile Cazacu Incepatori si Cazacu Varianta, unde stratul de zapada masoara intre 25 si 30 de centimetri.

Sursa foto: discovercorporatetravel.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea