Social

#tratament trump #folosire tratament coronavirus #tratament coronavirus #romani

Vesti bune! Romanii vor putea beneficia de tratamentul folosit de Trump pentru a se vindeca de coronavirus

Vesti bune pentru romanii infectati cu noul coronavirus! Acestia vor putea beneficia de tratamentul minune de care a beneficiat Trump.

 

Medicii de la Matei Bals au primit, in sfarsit, aprobare sa testeze pe pacienti cocktailul cu anticorpi administrat presedintelui Donald Trump. Cadrele medicale au asteptat timp de doua luni sa poata folosi acest tratament, relateaza Realitatea PLUS. 

Agentia Nationala a Medicamentului a dat aprobare medicilor de la Matei Bals pentru a incepe studiile clinice cu cockteil-ul de anticorpi care i-a fost administrat si presedintelui Trump. Astfel, incepand de azi, pacientii pot beneficia de tratamentul minune.

Tratamentul consta in administrarea unei injectii. O doza unica ce ar trebui data pacientilor de indata ce prezinta primele simptome de boala. Exact asa cum s-a intamplat si in cazul presedintelui Americii.

Potrivit studiilor clinice efectuate pana in prezent, acest cockteil poate reduce capacitatea de replicare a virusului in organism, facand vindecarea mult mai usoara si rapida.

Acest tratament experimental exista deja la Institutul Matei Bals din Romania, de peste doua luni. Cu toate acesta nu putea fi folosit fara acordul Agentiei Nationale a Medicamentului. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea