Social

# termoenergetica bucuresti # termoenergetica #caldura #incalzire #bucuresti

Vesti bune pentru bucuresteni! De cand incepe furnizarea de caldura

Vesti bune pentru bucuresteni! In aceasta noapte incep probele la caldura! Decizia a fost luata avand in vedere temperaturile in continua scadere.

 

Termoenergetica Bucuresti (CMTEB) S.A. anuntat ca, in cursul noptii de 7 spre 8 octombrie 2021 vor incepe probele la cald. Potrivit comunicatului publicat pe site-ul institutiei, actiunea se va derula progresiv, avand in vedere dimensiunile sistemului de termoficare, dar si starea de degradare cauzata de lipsa investitiilor din ultimii 30 de ani.

“Probele la cald prin care se realizeaza echilibrul hidraulic al intregului sistem de termoficare se vor desfasura astfel incat, pe masura ce temperatura exterioara scade, toti consumatorii sa beneficieze in conditii normale de furnizarea agentului termic pentru incalzire.

Va comunicam si faptul ca institutia noastra a inceput furnizarea caldurii la cerere spitalelor, scolilor, gradinitelor, caminelor de batrani, precum si tuturor celorlalte institutii care au solicitat acest lucru.

Totodata, va reamintim ca asociatiile de proprietari au obligatia de a se asigura ca instalatiile interioare proprii (de alimentare cu energie termica) sunt in stare de functionare si ca sunt finalizate lucrarile din interiorul imobilelor, inclusiv operatiunile de aerisire a caloriferelor din apartamente .

Asociatiile de proprietari care doresc amanarea furnizarii agentului termic pentru incalzire pot solicita in scris acest lucru, prin reprezentantii legali, la registratura institutiei din strada Cavafii Vechi nr. 15, la sectiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa relatii@cmteb.ro.”, se mai arata in comunicatul Termogenetica Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea