Social

Vesti bune de la Wimbledon: Gallovits si Hanescu, in turul doi!

Turneul de Mare Slem de la Wimbledon , competitie dotata cu premii de peste 15 milioane de euro, a inceput prost pentru tenisul romanesc, prima noastra reprezentanta intrata in concurs fiind eliminata.

In chiar primul meci al zilei si al turneului londonez, Raluca Olaru a cedat cu 6-2, 6-2 in fata australiencei Samanhta Stosur, numarul 98 in clasamentul WTA . Dupa-amiaza zilei de luni a adus insa si prima veste buna. A doua din cele patru tenismene ale Romaniei calificate pe tablul principal, Edina Gallovits , a reusit sa obtina biletele pentru turul doi, invingand-o pe Yvonne Meusburger.

Compatrioata noastra nu a avut absolut nicio emotie in fata austriecei. Edina a castigat partida la pas, in doua seturi. Pe primul l-a castigat la unu, iar pe cel de-al doilea putin mai greu, la doi. Scor final 6-1, 6-2 si romanca avanseaza in forta spre fazele finale ale competitiei londoneze.

Tot un meci lipsit de emotii a avut si Victor Hanescu. Singurul nostru reprezentant in competitia destinata baietilor a trecut la pas de Alejandrio Falla. Romanul a inceput bine si si-a adjudecat primul set la trei. Actul doi a fost cel mai echilibrat, ambii sportivi castigandu-si serviciul. Columbianul a avut castig de cauza in tie-break. Din acel moment insa, Victor a facut legea, impunandu-se in seturile trei si patru fara emotii, si invingand in final cu 6-3, 6-7, 6-0, 6-0 pentru un binemeritat loc in turul doi.

Emotiile nu s-au epuizat insa pentru tenisul romanesc. Tot luni va mai juca si Monica Niculescu . Sportiva noastra va da piept cu slovaca Magdalena Rybarikova. Marti va debuta si Sorana Carsta in iarba londoneza. Adversara ei: Ekaterina Bicikova, una dintre nenumaratele reprezentante ale Rusiei.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea