Social

#vreme #temperaturi ridicate #prognoza meteo #vreme primavara

Vesti bune de la meteorologi: in sfarsit vine primavara

In urmatoarele zile, primavara isi intra in drepturi. La nivelul intregii tari, se va inregistra o crestere usoara a temperaturilor pentru ca, la finalul saptamanii, valorile termice de peste zi sa atinga chiar si 18 grade Celsius.

Incepand de vineri, 14 martie, vremea va fi calda in regiunile extracarpatice, temperaturile inregistrand o crestere semnificativa comparativ cu zilele precedente. Astfel, maximele termice vor fi cuprinse intre 12 grade Celsius, in estul Transilvaniei, si 18 grade Celsius in zonele de sud si est. In ceea ce priveste minimele, acestea se vor incadra intre -5 grade si 8 grade Celsius.

In Bucuresti, in aceasta perioada valorile termice vor fluctua, zilele insorite alternand cu cele noroase. La finele saptamanii, temperaturile minime se vor incadra intre 0 si 1 grad Celsius, urmand ca de saptamana urmatoare sa creasca simtitor.

Sursa foto: yourbraincubed.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea