Social

#scadere numar pacienti #Beatrice Mahler #vesti bune #covid #pacienti

Vesti bune! Beatrice Mahler: “A inceput sa scada numarul de pacienti, avem chiar locuri libere

Exista, in sfarsit, si vesti bune. Numarul pacientilor internati in spitale a inceput sa scada. Anuntul a fost facut chiar de managerul spitalului Marius Nasta din Bucuresti, Beatrice Mahler, care a declarat ca situatia este mai buna decat era in urma cu patru saptamani. 

“Lucrurile stau putin mai bine daca vorbim de pacienti internati in sectii. A inceput sa scada numarul de pacienti. Avem chiar locuri libere, ceea ce nu s-a intamplat in ultimele patru saptamani. Este ceva ce s-a intamplat in ultimele trei zile si e bine ca suntem in aceasta directie”, a precizat Beatrice Mahler intr-o interventie la Romania Tv.

Beatrice Mahler a mai explicat pentru sursa citata ca este necesar ca in acceasta perioada sa se faca de urgenta o igienizarea riguroasa a sectiilor din spitale si sa se inlocuiasca ventilatoarele suprasolicitate, pentru a evita eventuale tragedii, dar si pentru ca spitalele sa fie pregatite pentru urmatorul val. 

2.136 de noi infectari la ultima raportare

La ultima raportare a autoritatilor, din 15 noiembrie, in Romania erau depistate 2.136 de cazuri noi. De asemenea, au fost raportate 195 decese dintre care 16 anterioare.

In unitatile sanitare de profil, numarul total de persoane internate cu COVID-19 este de 15.189. Dintre acestea, 1.720 sunt internate la ATI.

Din totalul pacientilor internati, 289 sunt minori, 262 fiind internati in sectii si 27 la ATI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea