Social

# vremea se raceste #vremea weekend #vreme rea #vreme

Vesti proaste: Vremea se raceste in toata tara!

Vremea se raceste treptat in toata tara, au anuntat meteorologii. Vantul va sufla tare in aproape toate regiunile tarii, iar precipitatiile isi vor face si ele simtita prezenta mai peste tot. 

Sambata, vremea se va raci in regiunile din vestul, nordul si centrul tarii, iar temperaturile vor fi sub cele normale acestei perioade. In sud si in sud-este, vremea va fi mai cald, chiar daca temperaturile vor scadea usor. 

Cerul va fi variabil in regiunile nordice si vestice. Se vor semnala ploi slave in Banatm Transilvania si Moldova. Averse si descarcari electrice vor fi pe arii extinse si in Muntenia si Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9...10 grade in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei si 21...22 de grade in Lunca Dunării. Temperaturile minime se vor incadra intre -3 si 7 grade.

Duminica, vremea va fi frumoasa, insa vor mai fi averse in sud-vest. Luni, va mai ploua in vest, in nord si in centru. De marti insa, temperaturile scad in toata tara si se vor situa intre 8 si 16 grade Celsius. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea