Social

# masini inmatriculate bulgaria #soferi #inmatriculare masini #inmatriculari bulgaria

Veste proasta pentru soferii care au masini inmatriculate in Bulgaria

Politia rutiera bulgara vrea sa impuna noi reguli in ceea ce priveste cumpararea si inmatricularea autoturismelor de pe acest teritoriu. Acestia vor sa puna capat fenomenului de inmatriculare a masinilor in Bulgaria, care circula pe drumurile din Romania.

Conform unui nou proiect de lege, daca cumparatorul unui autoturism din Bulgaria nu schimba actele masinii intr-un anumit termen, acesta va fi sanctionat cu 75 de euro, iar vehiculul ii va fi imobilizat.

In acest moment, numeroase persoane care cumpara masini din Bulgaria circula cu acestea folosind actele emise pe numele fostilor proprietari, pentru a evita astfel sa plateasca o taxa de inmatriculare foarte mare.

Multi dintre cumparatori nu doar ca nu si schimba actele masinii, ci nu isi fac nici macar asigurare de raspundere civila. Din cauza acestui fenomen, multi dintre cetatenii bulgari au ajuns sa aiba si cate 400 de autoturisme pe numele lor, masini ce apartin de fapt unor cetateni straini.

Sursa foto: replicaonline.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea