Social

# ninsori munte #vremea la munte #vremea bucuresti #prognoza meteo

Veste proasta despre vreme. Se intorc ninsorile

Desi temperaturile din ultimele zile par mai degraba de primavara, vremea nu ne lasa sa uitam ca suntem totusi in luna februarie si inca nu a trecut iarna. Potrivit meteorologilor, duminica si luni ninsorile se intorc. 

În intervalul 21 februarie, ora 10:00, – 22 februarie, ora 10:00, se vor produce intensificări ale vântului, ninsori moderate cantitativ la munte, scrie realitatea.net. Vantul va bate cu putere, la munte cu viteze de peste 65...75 km/h, iar pe crestele cele mai înalte, rafalele vor depăşi 85...90 km/h.

Totodată, la munte vor predomina ninsorile, ce vor fi temporar viscolite şi mai însemnate cantitativ în Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali. Pe parcursul zilei de duminică, va ninge, în general slab cantitativ, şi la altitudini mai joase în Maramureş şi trecător în Transilvania, mai relateaza realitatea.net.

In acelasi timp, luni si marti vremea se incalzeste, indeosebi in sudul tarii. Cele mai ridicate temperaturi se vor inregistra in lunca Dunarii, unde este posibil ca termometrul sa atinga din nou valoarea de 20 de grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea