Social

# test pcr #granita #bulgaria #romani

Veste dura pentru romanii care se intorc din Bulgaria. Ce vor fi obligati sa faca la intoarcerea in tara

Vesti proaste pentru romanii care se intorc din Bulgaria! Duminica dimineata, tara vecina va intra in zona galbena dupa ce numarul infectarilor a crescut accelerat. Astfel, toti romanii care revin in tara vor fi obligati sa se testeze daca nu sunt vaccinati.

 

Valul patru al pandemiei a inceput sa faca ravagii. In Bulgaria, numarul infectarilor a crescut alarmant in ultimele sapatamani. Marti s-au inregistrat 1.891 cazuri noi si 57 de decese, in timp ce miercuri au fost raportate 1.911 cazuri si 33 de morti. Cifrele transmise au batut recordul pentru ultimele luni.

Cazurile active sunt de patru ori mai mari decat in tara noastra si anume 23.814 infectari. In prezent, numarul cazurilor COVID-19 din Bulgaria au depasit deja 1,5 la mia de locuitori. Astfel, tara intra direct pe lista galbena a tarilor care reprezinta un risc epidemiologic ridicat.

Turistii romani care se intorc in Romania si nu au fost vaccinati, sunt nevoiti sa se testeze si sa prezinte la granita rezultatul negativ al testului PCR efectuat in ultimele 72 de ore. Copiii sub varsta de sase ani fac exceptie de la aceasta regula.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea