Social

#elevi #zi libera #festivitati #prima de scoala

Veste buna pentru parintii din Romania

Un parlamentar a propus recent ca ziua de 15 septembrie sa fie ziua libera pentru toti romanii care sunt parinti, pentru ca acestia sa poata sa asiste la festivitatile organizate de unitatile de invatamant in prima zi de scoala.

Aceasta initiativa apartine senatorului Buzau Constantin Popa, care a declarat ca i-a venit aceasta idee dupa ce a observat ca parlamentarii care au copii la scoala si-au luat singuri zi libere la inceput de an scolar, pentru fi prezenti la ceremoniile de deschidere pentru noul an scolar.

Aceasta propunere are mari sanse sa treaca si de Parlament, tinand cont ca anul trecut s-a mai votat o zi libera pentru romani, cu ocazia sarbatoririi Sfantului Andrei. Astfel, incepand cu anul urmator, parintii romani nu vor mai trebui sa fie stresati ca trebuie sa lipseasca de la munca pentru a fi alaturi de micutii lor in prima zi de scoala.

Sursa foto: playfullearning.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea