Social

#burger #cercetatori americani #burger sanatos #reteta burger sanatos

Veste buna pentru iubitorii alimentelor fast food!

Burgerii, blamati adesea pentru continutul ridicat de grasimi si alte ingrediente periculoase pentru organism, s-ar putea transforma in alimente sanatoase. Mai multi experti nutritionisti din Statele Unite au pus la punct o reteta de burger ideala pentru prevenirea cancerului si mentinerea siluetei perfecte.

Desi pare greu de crezut, nutritionistii americani sustin ca au gasit echilibrul alimentar pentru pregatirea unui burger delicios. Acesta ar trebui sa contina: napi si broccoli sotati, spanac crud, usturoi, carne si un topping realizat din rosii, avocado, ceapa si salata, totul asezat intre doua felii de paine integrala.

Ingredientele folosite contin glucoza, fibre, antioxidanti, acizi omega 3, vitamine, precum si alte substante benefice organismului. Pentru opt portii, ai nevoie de 1 kg de napi, o ceasca si jumatate de broccoli, o conserva de spanac si trei catei de usturoi.

Sursa foto: thedigestersdilemma.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea