Social

#redeschidere circulatie #transfagarasan #circulatie #trafic transfagarasan reluat #circulatie transfagarasan

Veste buna pentru cei care pleaca la munte! Se redeschide circulatia pe Transfagarasan!

Veste buna pentru romanii care vor sa mearga in acest weekend la munte. Incepand se sambata, 18 iunie, se redeschide circulatia rutiera pe Transfagarasan!

In urma conditiilor meteo favorabile, Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri din Romania (CNADNR), a decis ca in acest an circulatia pe Transfagarasan sa fie deschisa mai devreme decat termenul prevazut in regulamentul de functionare (1 iulie).

"Comisia de analiza pentru Transfagarasan, formata din reprezentanti ai CNADNR-Bucuresti, dar si de la Sectia din Arges, precum si IGPR s-a intrunit, joi, pe DN 7C pentru a verifica starea drumului, in vederea posibilitatii dechiderii acestuia. S-a facut o revizie a intregului traseu. Nu a avut nimeni obiectii. Astfel ca, asteptam decizia de la conducerea CNADNR, care, am convingerea, va fi aceea ca Transfagarasanul se deschide sambata. Asteptam insa confirmarea scrisa", a declarat, pentru mediafax.ro, Gheorghe Mihaita, seful Sectiei Arges din cadrul CNADNR.

Transfagarasanul, soseaua situata la peste 2.000 de metri altitudine, este una dintre cele mai frumoase dar si periculoase drumuri din Europa!

Exista insa si o portiune de drum pe care nu se poate circula intre ora 21 si 7 dimineata, din cauza riscului caderilor de stanci. Este vorba despre sectorul de drum cuprins intre kilometri 104 si 130. De asemenea, 18 zone sunt semnalizate astfel incat soferii sa stie ca stationarea este periculoasa.

Sursa foto: wikipedia.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea