Social

Verdict in cazul logo-ului Romaniei: mai degraba plagiat

La acuzatiile de plagiat in ceea ce priveste noul al Romaniei, Ministerul Turismului face publica pozitia companiei care l-a creat. THR/TNS spune: similitudinea cu desenul lui Tom Nulens, descoperit de REALITATEA.NET, "desi remarcabila, este absolut accidentala si neintentionata". Designerul spune, insa, ca si-a recunoscut creatia in logo -ul ministerului.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului face precizari in controversa noului logo al Romaniei, lansat joi la Shanghai . Ministerul face publice explicatiile date de compania THR/TNS, cea care a realizat identitatea vizuala.

Reprezentantii acesteia menționeaza ca logo-ul „a fost elaborat in cadrul unui proces complex, in care au fost implicati reprezentanti ai industriei de turism din Romania si ai ministerului, proces din care au rezultat peste 70 de logo-uri si peste 30 de izotipuri, dintre care cateva au fost testate ulterior, in mai multe etape, pe piete, in vederea identificarii celor preferate de potentialii vizitatori ai Romaniei.

( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea