Social

#paine #vel pitar #imparte.ro

Vel Pitar doneaza 9.216 felii de paine catre Asociatia Handicapatilor Somatici din Romania

Cele mai multe felii de paine donate catre o singura organizatie de catre membrii comunitatii Imparte.ro s-au indreptat catre Asociatia Handicapatilor Somatici din Romania.

Astfel, Vel Pitar a donat 384 de pachete de paine French Toast, echivalentul celor 9.216 felii de paine din pagina de caz a asociatiei (un pachet de paine French Toast are 24 de felii).

Asociatia Handicapatilor Somatici din Romania vine in intampinarea problemelor cu care se confrunta persoanele aflate in diverse forme de dificultate socioeconomica care fie ne-au solicitat direct sprijinul sau care ne-au fost remise de catre parteneri, cu atat mai mult cu cat efectele crizei sunt tot mai vizibile in randul categoriile defavorizate.

Beneficiar al Asociatiei Handicapatilor Somatici din Romania, donatii in paine Vel PitarDonatie French ToastConform reprezentantilor asociatiei: “pentru beneficiarii nostri, painea donata de Vel Pitar alaturi de alte produse ce au fost impartite in cadrul grupurilor de discutii si informare, le-a mai luminat din intunericul nevoilor si durerilor sufletesti si trupesti. Din discutiile avute cu beneficiarii a reiesit clar sentimentul de intelegere al problemelor lor de catre Vel Pitar.

Beneficiarii in varsta, care sunt bunici materni sau paterni pentru nepoti, de a caror crestere si ingrijire se ocupa, se confrunta cu probleme multiple cauzate de varsta inaintata sau conditiile de sanatate. Acesti beneficiari varstnici au apreciat cu atat mai mult donatiile de paine primite din partea Vel Pitar prin intermediul portalului Imparte.ro

De asemenea, sunt cateva familii care au itnre 2 si 7 copii, cu risc crescut de abandon scolar , pentru care donatiile de felii de paine facute de atatia oameni inimosi prin intermediul Imparte.ro au fost foarte apreciate."

Asociatia multumeste tuturor donatorilor, celor ce au donat o felie de paine fie direct catre Asociatie, fie catre beneficiarii acestuia, cazuri sociale inscrise pe Imparte.ro
 

Citeste stirea in intregime pe Imparte.ro - Donatii online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea