Social

#al-jazeera #prezentatoare #demisie

Vedetele Al-Jazeera demisioneaza din cauza hainelor

Cinci prezentatoare celebre ale postului de televiziune arab Al-Jazeera au demisionat simultan, in semn de protest fata de incercarile managerilor de le obliga sa se imbrace mai conservator si sa se machieze mai putin.

Anuntul a fost facut de un jurnalist al televiziunii Al-Jazera, cel mai important post de televiziune din Orientul Mijlociu, cunoscut in special pentru acoperirea razboiului din Irak si difuzarea mesajelor lui Osama bin Laden , informeaza AFP.

"Demisia colectiva nu a fost motivata numai de presiunea exercitata asupra prezentatoarelor, referitoare la felul in care se imbraca, asa cum s-a scris in presa. Valul islamic integral ar putea fi interzis in toata Uniunea Europeana Conflictul are radacini mai adanci", a declarat un jurnalist al postului arab, sub protectia anonimatului.

Cele cinci prezentatoare care si-au dat demisia sunt Jumana Namur, Lona al-Shibel, Julnar Mussa, Nofar Afli si Lina Zahreddin, ultima fiind una din vedetele-simbol ale televiziunii Al-Jazeera.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea