Social

Vedete care trec pe la acelasi barbat

Vedetele noastre feminine au predilectia de a se indragosti de persoane celebre ca si ele sau de acei barbati cu multi bani. Insa, nu de putine ori se intimpla ca aceste VIP-uri sa se inamoreze pina peste cap de barbatii altora si sint multe cazuri in care fetele noastre isi schimba iubitii intre ele. Exista, in prezent, multe asemenea rivale in show-biz-ul romanesc. In momentul in care le vezi la manifestarile mondene si se intilnesc, aceste dudui cu aere de doamna sint penibile, se ocolesc vizibil si de multe ori se injura printre dinti. Uita, se pare, ca o persoana din lumea civilizata nu apeleaza la gesturi necugetate.

Andreea Raicu si Maria Marinescu nu se suporta deloc sub acelasi acoperis

Catinca Roman si Loredana Groza sint doua femei celebre, fiecare talentata in domeniul ei, insa, au avut la un moment dat ghinionul sau, dupa parerea altora, sansa sa se indragosteasca de acelasi barbat. Domnul cu pricina este nimeni altul decit Marian Ionescu , liderul trupei Directia 5. Se stie despre povestea de dragoste de lunga durata dintre Lori si muzician, pe care toata lumea o astepta sa se finalizeze cu o casnicie, dar cintareata s-a indragostit de Andrei Boncea. Atunci, la ceva vreme, Marian s-a inamorat si a trait o poveste de dragoste cu creatoarea Catinca Roman, ce a durat si asta destul de mult. Chiar daca cele doua doamne devenisera intr-un fel rivale, au avut eleganta de a se purta decent una cu alta. Aici, nu am asistat la certuri de mahala, atit Loredana, cit si Catinca dind clasa si preferind sa nu iasa in evidenta cu nimic.

Andreea Raicu si Maria Marinescu sunt doua fete frumoase , care au un singur defect, acela ca s-au inamorat cam de aceiasi domni. Se pare ca domnisoarele prefera acelasi gen de barbat si nu s-au dat in laturi din a-si trai iubirea, in ciuda circotasilor din jurul lor.

Au existat adevarate crize de gelozie din partea amindurora, mai ales in cazul lui Cristi Chivu, fiind momente cind Andreea si Maria se intilneau la diverse evenimente mondene si atunci una din ele pleca. De altfel, vedeta de la Prima TV si creatoarea de moda s-au certat nu numai pentru Cristi Chivu, ci si pentru Tudor Vasile. Fiul fostului premier, Radu Vasile, isi gaseste timp berechet sa le consoleze pe amindoua si deseori cele doua femei sint vazute in apartamentul lui. Ce, credeati ca impreuna?! In nici un caz, ci le vezi la o zi diferenta si am inteles ca au existat si momente cind se intimpla la citeva ore diferenta.
Ramine de vazut daca Andreea va reusi sa-l recucereasca pe Chivu sau va avea cistig de cauza frumoasa Kitty, ajunsa celebra si in Italia, unde activeaza fotbalistul.

In cazul Ginei Pistol si Anei Maria Ferent sint de pomina certurile dintre cele doua, mai ales dupa ce solista de la Demmo s-a cuplat cu Codin, fostul iubit al Ginei. Baiatul blond si anost a tintit intotdeauna sus si si-a dorit sa cucereasca numai fete care apar la televizor. In cluburile bucurestene cu fite, pe care le frecventeaza amindoua, sint multe cazurile cind cele doua se intilnesc si mai trag un pui de cearta. Insa, lui Codin pare sa nu-i pese de niciuna dintre ele foarte mult, pentru ca s-a inamorat de o blonda care ar aparea si ea la televizor.

Diana Lascarescu si Corina Danila se evita cu eleganta

Diana Lascarescu si Corina Danila, tot vedete din lumea televiziunii, au avut ca tel barbatii cu bani si aici ne referim la "magnatul tutunului", Peter Imre. Omul de afaceri se declara indragostit de fiecare data definitiv si irevocabil atit de Corina, cit si de Diana, pe care le-a cerut in casatorie cu mare tam-tam. Insa, amindoua i-au dat cu flit si au preferat alti domni in viata lor.
Corina are un copil cu Noris Marginean, un tinar om de afaceri, iar Diana, cum putea sa fie altfel, va avea un copil cu unul dintre cei mai bogati romani, Dan Sucu, boss-ul de la Mobexpert. Diana si Corina au invatat sa se evite cu eleganta si daca e cazul sa se vada fata in fata, atunci gasesc un prilej de a se saluta, dar de a nu se baga in seama foarte mult.

Cosmina i-a recomandat lui Lili Sandu "sa nu se mai dea"la Bogdan Stelea

Lili Sandu si Cosmina Pasarin au facut si ele un adevarat bilci intr-un cunoscut restaurant bucurestean, cind au pornit o cearta de toata pomina pe motiv de barbat furat... Este cazul fostului portar, Bogdan Stelea, care, dupa ce s-a despartit de Lili, a trait o idila cu Cosmina. Fire razboinica si patimasa, fata de la Meteo a trecut la apostrofari si la un limbaj suburban la adresa fostei cintarete, actuala actrita Lili Sandu.
Culmea tupeului, Cosmina i-a spus actritei din telenovele sa nu se mai dea la iubitul sau. Insa, nu a avut ce apara, pentru ca Bogdan s-a saturat repede de ea si s-a intors cu coada intre picioare la Lili, pe care a rugat-o sa-l ierte si pe care o considera femeia vietii lui.

consuelo mutu si Alexandra Dinu , cele doua mari iubiri din viata lui Adi Mutu, au avut un rol important in viata fotbalistului.
Putem spune ca ambele au avut acces la inima lui, daca ne gindim ca Alexandra i-a daruit un fiu, iar in aceasta perioada frumoasa Consuello ii va naste cel de-al doilea copil. Acum, ca Alexandra Dinu a ajuns celebra, nu este imposibil sa se vada cu Adi si cu Consuello in diversele reuniuni mondene din Italia si din lumea internationala.
(continuarea in 7 Plus )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea