Social

Vasile Turcu: Radu Stefan este definitiv jucatorul lui Lazio

Actionarul dinamovist Vasile Turcu a declarat, astazi, ca negocierile pentru achizitionarea definitiva a lui Stefan Radu de catre Lazio s-au finalizat, iar gruparea italiana va mai vira in contul lui Dinamo 4.210.000 euro, dupa ce in iarna achitase 1.190.000 de euro.

"S-a incheiat contractul pentru Radu Stefan . El este de acum definitiv la Lazio, pentru ca semnase un precontract, dar acum am finalizat transferul. Ma bucur pentru el, fiindca Lazio e un club cu pretentii. Eu am plecat mai devreme de la negocieri, pentru ca Badea si Victor Becali sunt buni negociatori. Mi-am dat acordul pentru transfer", a precizat Vasile Turcu in legatura cu situatia fundasului Stefan Radu.

La negocieri a participat din partea italienilor chiar presedintele lui Lazio, Claudio Lotito , care a venit sa negocieze si pentru fundasul Cosmin Moti.

Termenul limita pe care Lazio il avea la dispozitie pentru achizitia definitiva a lui Stefan Radu era 30 iunie. Lazio va plati pentru internationalul roman 5,4 milioane de euro in total. Transferul lui Stefan Radu reprezinta cea mai mare suma platita de catre un club din strainatate pentru un jucator roman din Liga I. Internationalul roman a fost imprumutat in iarna de Dinamo la Lazio, pentru 1.190.000 de euro.

Pe de alta parte, presedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a declarat ca omologul sau de la Lazio, Claudio Lotito, cel insarcinat sa definitiveze transferul lui Radu Stefan la gruparea romana, nu a purtat negocieri pentru fundasul Cosmin Moti sau pentru portarul Bogdan Lobont.

"Lazio l-a transferat definitiv pe Radu Stefan, a fost optiunea lor, nu am discutat nimic despre Moti si Lobont", a spus Borcea.

Radu Stefan are 21 de ani si poate evolua atat ca fundas central, cat si pe partea stanga. Format la juniorii lui Dinamo, acesta are 61 de jocuri in prima divizie, toate in tricoul alb-rosu, iar la echipa nationala a debutat in urma cu un an, acumuland sase selectii.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea