Social

Vasile Turcu: “Nu ii suport pe clujeni!”

Actionarul din Stefan cel Mare a atacat ieri foarte dur patronii echipei CFR Cluj, in special pe Iuliu Muresan , dupa care si-a cerut scuze.

"Cum sa ma premieze pe mine CFR cind eu nu-i suport? Numele acelui roman din conducerea lor ma deranjeaza. Un papagal, un doctor in puscarii ! Sint nationalist si nu-i suport. Inainte de Revolutie nu iti dadeau nici piine daca nu cereai in ungureste", a punctat Turcu.

Actionarul din Stefan cel Mare prefera ca Steaua ca castiga campionatul datorita prieteniei sale cu Gigi Becali:

"Daca discutam de prietenia mea cu Gigi Becali, as vrea sa cistige Steaua campionatul. As vrea sa-i vad pe infatuatii aia de la CFR tristi dupa ce vor pierde cu Universitatea. In urmatoarele meciuri cu cei de la CFR Cluj am sa le cer jucatorilor mei sa ii urce pe garduri!"

Badea si Borcea l-au certat pe Turcu imediat dupa acestea pentru ca a implicat numele lui Dinamo intr-un nou conflict, iar actionarul din Stefan cel Mare si-a cerut scuze public.

"Un jurnalist mi-a pus o intrebare care m-a deranjat si, foarte nervos, i-am jignit pe cei de la CFR. Imi cer scuze public fata de conducerea Clujului si fata de maghiarii cu cetatenie romana , fiind si ei cetateni europeni!", a incheiat Turcu.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea