Social

#Vasile Turcu moarte cerebrala #Vasile Turcu a murit #vasile turcu

Vasile Turcu, in moarte cerebrala!

Astazi, presa sportiva a anuntat decesul fostului actionar al clubului Dinamo Vasile Turcu! Informatia privind decesul omului de afaceri nu a fost confirmata de medici. Site-ul digisport.ro, care a anuntat initial decesul, a anuntat ulterior ca Vasile Turcu se afla in moarte cerebrala, fiind in continuare conectat la aparate, insa semnele vitale sunt extrem de slabe.

Inca din momentul in care a fost internat in spital, sansele de supravietuire ale lui Vasile TUrcu au fost infime.

in varsta de 62 de ani, Vasile Turcu a ajuns, miercurea trecuta, in stop cardio-respirator la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost resuscitat, starea lui ramanand, insa, critica. Surse judiciare au precizat ca omul de afaceri a fost gasit in stare de inconștienta de catre o persoana din familia sa, dupa ce a incercat sa se spanzure in sala de gimnastica de la subsolul propriei case.

Biletul de adio lasat de Vasile Turcu a confirmat ca problemele financiare l-au indemnat sa faca acest gest disperat. in momentul sau de glorie, Turcu avea o avere de aproximativ 135 de milioane de euro, fiind printre cei mai bogati oameni din Romania. Treptat insa, dupa criza financiara, averea lui Turcu s-a „topit“, iar multe dintre firmele sale au ajuns in insolventa, scrie adevarul.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea