Social

#psd greseala #ministere sociale #vasile dancu

Vasile Dancu: PSD a gresit cand a luat ministerele sociale

Fostul vicepresedinte PSD, Vasile Dancu , a declarat ca partidul ar putea pierde din votanti pentru ca a ales ministerele care redistribuie bani de la buget.

Acesta a adaugat ca, in contextul crizei economice, fondurile asteptate de electorat vor lipsi din visteriile acestor ministere, informeaza NewsIn.

"PSD trebuie sa fie avocatul celor multi in Guvern, dar va trebui mereu sa negocieze cu PD-L, mai ales ca a facut greseala de a lua toate ministerele care redistribuie bani de la buget. In locul negociatorilor PSD as fi impartit frateste cu PDL ministerele cu potential de conflict social, mari consumatoare de fonduri, stiind ca nu vor fi bani in 2009. Probabil nu au putut sa faca o proiectie veridica spre criza, s-au gandit probabil ca banii dati pensionarilor, salariatilor, in sanatate, educatie sau functionarilor conserva voturi. Este adevarat, gandirea este valabila pentru regiuni sarace, si in conditii de belsug cand se poate da de la centru .", a afirmat Dancu.

El a atras atentia ca decizia alegerii ministerelor apartine managerilor din partid care provin tocmai din acele zone sarace care s-au obisnuit sa primeasca bani de la bugetul central, lucru problematic in conditiile economice actuale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea