Social

#vasile blaga #candidat #presedintia pdl

Vasile Blaga, un posibil candidat la sefia PDL

Vasile Blaga, secretarul general al PDL, a declarat ieri ca ar putea sa candideze la presedintia PDL in cazul in care "lucrurile vor evolua spre o tensionare relatiilor din partid", informeaza gandul.info.

Blaga a dat asigurari ca la viitorul congres pdl va lupta pentru o functie in partid: “Voi candida cu siguranta la noul Congres . Nu mi-am dorit niciodata sa candidez la presedintia partidului. Nu stiu cum vor evolua lucrurile, dar voi candida cu siguranta pentru o functie in partid.”

Vasile Blaga spune ca este gata sa candideze la sefia PDL daca unii colegi democrat liberali vor sa imprime o “anumita directie ” partidului, sarind peste pasii ierarhici: "Adica, daca lucrurile nu se desfasoara normal in interiorul partidului, n-am motive sa cred in acest moment ca ele nu se vor desfasura asa. (...) Daca lucrurile se vor tensiona in sensul in care probabil unii colegi, fara a urma pasii normali in partid vor dori sa imprime o anumita directie partidului, da, e posibil orice." Potrivit declaratiilor lui Vasile Blaga, urmatorul Congres PDL urmeaza sa se desfasoare in primavara lui 2011 “undeva in sfarsit de februarie inceput de martie".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea