Social

Vasile Blaga, spre Primaria Capitalei

Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, sef al campaniei electorale, are sansele cele mai mari de a candida la Primaria Bucurestiului , pentru PD-L.

Fostul ministru de interne, pana acum reticent fata de candidatura, a declarat ca este hotarat sa candideze, iar presedintele Emil Boc a spus si el ca Vasile Blaga este unul dintre potentialii candidati. „Avem trei so­lu­tii castigatoare din primul tur", a spus Boc, sambata, la Galati, dand garantii ca PD-L va obtine sefia Capitalei, dupa primul scrutin. Biroul Permanent al PD-L ar putea sa isi anunte astazi candidatul pentru Primaria Bucurestiului.

Liviu Negoita , primarul sectorului 3, este cel mai bine situat in sondaje, insa acesta a declarat public ca nu vrea sa candideze decat pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 3 . Adriean Videanu, alt lider PD-L bine plasat, nu mai candideaza. Vasile Blaga, pe care sondajele PD-L il coteaza cu sanse de castig in al doilea tur, este considerat o candidatura politica puternica.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea