Social

Vasile Blaga: Situatia lui Sever Voinescu va fi discutata joi

Situatia lui Sever Voinescu, democrat-liberalul acuzat ca s-ar fi implicat in campania electorala a unui candidat PP-DD, urmeaza sa fie discutata joi, la Constanta, a anuntat astazi Vasile Blaga, liderul PDL.

Intrebat daca in sedinta Biroului Permanent National al PDL de azi se va discuta excluderea lui Voinescu, Blaga a raspuns: "Nu mai departe decat joi, cand vom analiza situatia din Constanta pe baza unui program stabilit, o sa discutam la fata locului si dupa ce vom avea toate punctele de vedere, luni, o sa facem propunerile necesare in Biroul Permanent National, astazi nu".

Blaga a mai declarat ca nu se astepta ca un membru din conducerea PDL, in cazul lui Voinescu - un vicepresedinte, sa sprijine in campania electorala un candidat al altui partid. El a tinut sa precizeze ca, desi nu doreste sa ingradeasca dreptul de opinie, din punct de vedere al partidului ar fi corect ca cei care au ceva de spus sa o faca in interiorul formatiunii.

Sursa foto: bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea