Social

#presedinte #pdl #vasile blaga #candidatura

Vasile Blaga, posibil candidat la sefia PDL

Secretarul general PDL Vasile Blaga se pregateste sa candideze la sefia partidului, scrie realitatea.net.

Potrivit unor surse din PDL, citate de gandul.info, Vasile Blaga va face un anunt oficial privind candidatura sa dupa Colegiul Director programat pe 19 februarie.

"Totul se joaca acum in PDL, si se joaca dur. Daca Blaga va candida , va candida nu impotriva lui Boc, ci a lui Basescu", potrivit spuselor unui vicepresedinte PDL.

Sursa citata spune ca Blaga este suparat nu pe Traian Basescu, cu care a  avut o serie de dispute pe tema mitingului politistilor de anul trecut, ci pe Emil Boc. Motivul: premierul a imitat gestul sefului statului si a renunta la escorta politiei, fara sa-l instiinteze pe Vasile Blaga , in calitatea sa de ministru de Interne.

Principalul contracandidat al lui Blaga ar putea fi Emil Boc, care ar putea intra in cursa pentru un mandat la presedintia PDL din cauza presiunillor pe care Traian Basescu le face asupra sa.

Noul presedinte al democrat-liberalilor urmeaza sa fie ales pe 14 mai, in cadrul Conventiei Nationale, care se va desfasura la Palatul Parlamentului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea