Social

Vasile Blaga: Obiectivele pe care le propun au termene precise de realizare

Vasile Blaga si-a prezentat astazi programul electoral precizand ca obiectivele pe care le propune au termene precise de realizare . Potrivit candidatului PD-L la Primaria Capitalei , traficul nu este singura problema a bucurestenilor, insa este cea mai importanta. El a amintit de unele aspecte precum lipsa parcarilor sau insuficienta dezvoltare a transportului public.

Programul candidatului PD-L include construirea a trei pasaje subterane si a 5 strapungeri dinspre centru spre periferii. Blaga a vorbit de asemenea despre un mai bun management al traficului, dar si despre construirea a 100.000 de locuri de parcare in Capitala.

O alta tema abordata de Blaga a fost nevoia extinderii spatiilor verzi. Plantarea de copaci pe toate aliniamentele pe care Primaria Capitalei le are in gestiune si transformarea maidanelor in parcuri sunt doua dintre propunerile incluse de Blaga in programul sau electoral.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea