Social

#calomnie #vasile blaga #presedinte pdl #gelu visan

Vasile Blaga il da in judecata pe senatorul Gelu Visan

Vasile Blaga, presedintele PDL, il va da in judecata pentru calomnie pe deputatul Gelu Visan, fostul sau coleg de partid.

"Gelu Visan a lansat in spatiul public o serie de acuzatii false si defaimatoare atat la adresa presedintelui PDL, cat si la adresa altor membri ai partidului. In acest sens, facem precizarea ca toate acuzatiile lansate de catre deputatul Visan sunt nefondate, de natura sa aduca prejudicii de imagine Partidului Democrat Liberal si presedintelui Vasile Blaga", se arata intr-un comunicat al PDL.

Gelu Visan a demisionat din PDL, nemultumit ca nu a fost desemnat sa reprezinte democrat-liberalii la alegerile parlamentare din decembrie. El s-a inscris in PP-DD, urmand sa reprezinte partidul lui Dan Diaconescu la Colegiul nr. 8 Bailesti.

Visan l-a acuzat pe liderul PDL ca ar fi facut blat cu USL. El a precizat ca, inainte de caderea Cabinetului Ungureanu, Blaga s-ar fi intalnit la Cornu cu senatorul PSD Ilie Sarbu.

Sursa foto: cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea