Social

Vasile Blaga este candidatul PD-L pentru Primaria Capitalei

Vasile Blaga este, in mod oficial, candidatul PDL la Primaria Generala a Bucurestiului. Candidatura sa a fost anuntata marti, la ora 12.00, de membrii partidului, in cadrul unei conferinte de presa.

"Candidez la Primaria Generala a Capitalei pentru ca doresc sa realizam impreuna din Bucuresti un oras modern european, pentru ca am experienta si calificarea potrivita pentru a fi un bun primar general . Candidez la Primaria Generala a Capitalei pentru ca am determinarea si forta sa fac ce trebuie in Bucuresti", a declarat Vasile Blaga.

Seful de campanie a lui Vasile Blaga, Liviu Negoita, a declarat ca va face tot posibiliul pentru a-i convinge pe bucuresteni ca Blaga este cea mai buna solutie pentru Bucuresti.

Si actualul primar al Capitalei, Adriean Videanu, si-a aratat sprijinul pentru canditatul PD-L, Vasile Blaga. Adrian Videanu considera ca Primaria Bucurestiului are nevoie de un om mai puternic decat el si ca acesta este secretarul general al PD-L.

"Am ajuns la concluzia ca avem nevoie de un om puternic, mult mai puternic decat mine, care sa faca din Bucuresti un oras de care sa fim toti mandri", a prezentat Videanu candidatul PD-L pentru Primaria Bucuresti , Vasile Blaga.

Tot astazi, Liviu Negoita si-a anuntat si el candidatura pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 3 .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea