Social

#ordine #vasile blaga #traian băsescu

Vasile Blaga catre Traian Basescu: Eu nu primesc ordine de la nimeni

Vasile Blaga, secretarul general al PDL, a ripostat dur la afirmatiile lui Traian Basescu, care in urma cu doua zile ii acuza pe liderii democrat-liberali ca stau ascunsi in transee .

"Eu nu primesc ordine de la nimeni, am destula vechime in partid, incat sa mai tin cont de sfaturile cuiva!", a declarat Vasile Blaga pentru ziarul Adevarul.

In schimb, ceilalti lideri ai PDL nu se simt lezati de declaratiile sefului statului. Intrebat daca se simte vizat de acuzele presedintelui, liderul PDL Adriean Videanu a raspuns: ""Ce sa comentez? Eu sunt pe televiziuni de trei luni, nu stiu daca sunt vizat sau nu".

Nici vicepresedintele PDL Ioan Oltean nu stie daca se afla printre cei vizati: "Nu stiu la ce s-a referit (n.r. - Traian Basescu)".

"De cand am intrat in politica eu am dorit să fiu un greu sau o stea. Nu stiu dacă am ajuns o stea, dar stiu ca mi-am facut datoria pentru acest partid. Eu nu ma simt vizat decat atunci cand mi se pronunta numele", este de parere vicepresedintele PDL Cezar Preda .

Seful statului a fost extrem de critic cu parlamentarii PDL, la intalnirea pe care a avut-o luni cu acestia: "Le transmit stelelor partidului ca, desi nu mai au haina apasatoare a guvernarii, prefera sa stea in transee, pentru ca nu vor sa se puna rau cu nimeni.In schimb, ei pretind ca reformeaza partidul".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea