Social

#vasile blaga #victor ponta #crin-antonescu

Vasile Blaga: Antonescu nu va ajunge niciodata la Cotroceni

Vasile Blaga, noul presedinte al PDL, sustine ca USL nu are nicio sansa de a schimba componenta Curtii Constitutionale in vederea inceperii procedurii de suspendare a presedintelui Traian Basescu.

"Nu vad cum ar putea schimba judecatorii. O eventuala decizie in Parlament va fi atacata imediat la CCR. Iar acolo, din noua judecatori, doar trei sunt propusi de PDL, nu se poate zice ca ne favorizeaza. Crin Antonescu se face de ras, nu este prima data. Nu va ajunge niciodata la Cotroceni", a declarat liderul democrat-liberal la B1 TV.

In viziunea lui Blaga, ideea suspendarii lui Basescu este menita sa lase intr-un plan secundar scandalul plagiatului lui Victor Ponta si guvernarea defectuoasa a USL.

"Vor sa abata atentia publica de la faptul ca nu guverneaza, nu au solutii. N-am primit la Parlament niciun act normativ referitor la guvernare, iar somajul a crescut cu 0,38%. Si mai vor sa impuste un iepure, au o problema de imagine cu plagiatul lui Victor Ponta", a spus Vasile Blaga.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea