Social

#adolescenta minciuni #varsta minciuni #minciuni

Varsta la care mintim cel mai mult! Esti de acord?

Pe masura ce ne apropiem de adolescenta avem tendinta sa mintim din ce in ce mai mult, condorm unui studiu efectuat de specialistii universitatilor din Ghent, Vanderbilt, Amsterdam si Maastricht.

Cercetarea a inclus peste 1.000 de subiecti cu varste intre 6 si 77 de ani, care au completat un numar de teste psihologice si au fost intrebati cat de des "infloresc" adevarul. Rezultatele arata ca, in general, oamenii spun 2,19 minciuni pe zi, in functie de varsta. Circa 75% dintre adolescenti mint, spunand circa 3 minciuni pe zi. 60% dintre ei spun pana la cinci minciuni pe zi.

In comparatie, doar 37% dintre copii spun minciuni, in timp ce 63% dintre adulti mint zilnic. O alta teorie care ar putea explica frecventa mare a minciunilor in randul adolescentilor tine de faptul ca ei vor sa se emancipeze fata de parinti si apeleaza, deseori, la "inflorirea" realitatii, scrie independent.co.uk. 


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea