Social

Varianta 2 a fost aleasa la teza cu subiect unic la Istorie sau Geografie

Elevii claselor a VIII-a vor avea de rezolvat, vineri, la teza din semestrul II cu subiect unic la Istorie sau Geografie , la alegere, varianta cu numarul 2 extrasa de Comisia nationala de organizare.

Varianta a fost extrasa din cele elaborate de Centrul National pentru Curriculum si Evaluare in Invatamantul Preuniversitar. Acestea trebuie distribuite catre unitatile de invatamant pana la ora 11.30. Durata fiecarei teze cu subiect unic este de doua ore din momentul in care fiecare elev va primi subiectele (ora 12.00).
Tezele vor fi corectate in centre special desemnate in acest sens. Fiecare lucrare va fi evaluata de doi profesori, altii decat cei din unitatile de invatamant de la care provin tezele. Profesorii au la dispozitie trei zile pentru corectarea tuturor tezelor, in baza unui barem care va fi afisat, dupa examen, pe www.subiecte2008.edu.ro .

Pe 13 mai va avea loc teza la limba si literatura romana, urmand ca, pe 16 mai, sa fie sustinuta proba la matematica.

Eventualele contestatii se primesc pe data de 29 mai.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea