Social

#vara #seceta #cald #frig #temperatura #anm

Vara vine cu vreme capricioasa si seceta

Iarna in luna mai si calduri mari in lunile iunie si iulie - acestea sunt estimarile meteorologilor pentru lunile care urmeaza. Conform prognozei ANM pentru urmatoarele sase luni, vom avea temperaturi oscilante in aprilie si mai, intre 30 de grade Celsius ziua si - 5 grade noaptea, minime de zero grade Celsius in luna mai si caldura mare in iunie si iulie.

Potrivit Agentiei Nationale de Meteorologie, citat de Realitatea TV, luna aprilie va aduce valori normale ale temperaturilor in estul tarii, dar temperaturi mai mici in restul tarii, cu valori maxime de 25 de grade Celsius si valori minime de -5 grade, in depresiunile din nordul si centrul tarii.

In luna mai, vremea isi va respecta statutul de “capricioasa”. Astfel, meteorologii avertizeaza asupra faptului ca se asteapta sa existe treceri foarte bruste de la temperaturi de vara de 30 de grade Celsius la valori termice de iarna, de 0 grade Celsius.  

Pe timpul verii temperaturile vor fi normale, singura zona care ar putea fi afectata de seceta urmand a fi in zona de sud est. Luna iulie va fi o luna caniculara, cu temperaturi ridicate , peste medie, in toata tara, in timp ce in urmatoarea luna valorile termice normale vor fi depasite doar in sud-estul tarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea